O nama

ICG d.o.o. je obiteljsko poduzeće s više od 15 godina tradicije i preko 35 godina iskustva na području prehrambenih proizvoda, pića i vina. Imamo dva web shopa: BEZSECERA.HR s funkcionalnim proizvodima bogatim proteinima i bez šećera te OKUSIITALIJE.HR, koja nudi gourmet fine foods i vina iz Italije. Pratimo svjetske trendove i nastojimo potrošačima ponuditi inovativne, ukusne i kvalitetne proizvode. Suradujemo s priznatim tvrtkama iz Belgije, Danske, Italije, Poljske i Slovačke.

BEZSECERA.HR je online trgovina zdrave hrane bez dodanih šećera. Naša priča počinje dana, kada u obitelj i sami dobivamo šećeraša, odnosno dijabetičara tip 1. Cilj nam je olakšati mu život što je više moguće.

Volimo i vjerujemo u proizvode, koje smo sami kušali i odabrali za našu online trgovinu. Kod nas ćete pronaći funkcionalne proizvode bez dodanog šećera, s visokim udjelom vlakana i proteina, s niskim udjelom masti i soli.

Proizvodi Balance i Easis namijenjeni su svima koji izbjegavaju uvođenje dodatnih šećera u svakodnevnu prehranu, uključujući dijabetičare i one koji se hrane prema lchf ili keto dijeti. Budući da često imaju i nisku kalorijsku vrijednost, mogu pomoći i kod kontrole dnevnog unosa kalorija i mršavljenju.

Prilikom odabira naših proizvoda posebnu pozornost posvećujemo kvaliteti i izvrsnom okusu. Surađujemo s renomiranim tvrtkama u Danskoj i Belgiji koje za svoje inovativne proizvode dobivaju najviše nagrade.

Osim funkcionalnih proizvoda bez dodanih šećera, nudimo i liniju belgijskih čokolada zaslađenih sirovim šećerom od šećerne trske, Chocolates from Heaven. Napravljene su od najboljih prirodnih sastojaka i kakaovca iz Dominikanske Republike i Perua. Posjeduju BIO i Fair Trade certifikate.