Energijska vrijednost | 1413 kJ/ 333 kcal |
Maščobe | 1 g |
- od toga zasićene masti | 0,1 g |
Ugljikohidrati | 67 g |
- od toga šećeri | 2,6 g |
Prehrambena vlakna | 2,6 g |
Proteini | 13 g |
Sol | 1,5 g |
Molino Agugiaro e Figna
PANFOCACCIA mix za pizzo i pogačo 2kg
PANFOCACCIA je mješavina za pripremu prave pogače i brze pizze koja uvijek uspije. Pogodana je i za pripremu mekog kruha i peciva. Sadrži precizno odmjerene sastojke i recept za pripremu. Panfocaccia se može koristiti sama ili u kombinaciji s drugim brašnom za pripremu kruha, pizze ili focaccie intenzivnijeg okusa. Omogućuje razvoj elastičnog tijesta s mekom jezgrom i hrskavom koricom.
MIX za focacciu
izmjereni sastojci
recept u prilogu
In stock
Detalji
RECEPT za pripremu pogače (focaccie):
1000 g Panfocaccia mješavine
30 g svježeg kvasca
570 g vode
30 g ulja
NEMOJTE DODAVATI SOL
1. Sve sastojke osim vode stavite u zdjelu pa postepeno dodavajte vodu mijeseći, da tijesto postane glatko i elastično.
2. Podijeliti na manje komadiče (za željeni broj pogača).
3. Stavite u posudu za dizanje i ostavite da se udvostruče.
4. Tijesto ravnomjerno rasporedite i na njega dodajte sitno nasjeckanu rajčicu.
5. Ostaviti da se diže dok se volumen ne udvostruči.
6. Zagrijte pećnicu na 250°C.
8. Za najbolji rezultat dodajte mozzarellu na pogačo usred pečenja.
Sestavine
PŠENIČNO brašno tip 0, SOJINO brašno, sol, dekstroza, meko PŠENIČNO BRAŠNO, sladno meko pšenično brašno, deaktivirani kvasac, prehrambeni enzimi (hemicelulaza, amilaza), sredstvo za obradu brašna: askorbinska kiselina.
Može sadržavati tragove JAJA, MLIJEKA, SEZAMA, VUČJEG BOBA ili SENFA.
Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
PANFOCACCIA mix za pizzo i pogačo 2kg
Informacije o nutritivnoj vrijednosti /100g